Ny bok: ”Udnyt dit personlige potentiale”

Ny bok: ”Udnyt dit personlige potentiale”

Ny bok: ”Udnyt dit personlige potentiale”

Udnyt dit personlige potentiale

 

Boken för dig som vill utvecklas
Boken för dig som arbetar med människor
Boken för dig som är ledare

Ny bok av Finn Havaleschka (Garudas grundare): ”Udnyt dit personlige potentiale” är boken för dig som vill utvecklas, för dig som arbetar med människor och till dig som är ledare.

Har du någon gång funderat över varför du och dina kollegor eller din chef ibland pratar förbi varandra?

Har du ibland förundrat dig över att vissa människor verkar sakna sociala eller resultatorienterade egenskaper, som du själv tar för givna?

Med Finn Havaleschkas (Garudas grundare) nya bok ”Udnyt dit personlige potentiale” får du ögonöppnande verktyg för att förstå dig själv, och inte minst, andra. Boken tar utgångspunkt i FokusModellen som du kan använda för att ta reda på var ditt lyckohörn finns och om ditt fokus främst är socialt, utvecklingsmässigt, strukturellt eller resultatorienterat. De hjälper dig också att se vad andra fokuserar på i sina liv.

Du kan använda bokens verktyg och insikter till att bli bättre på att använda din personliga potential i alla livets sammanhang. Till exempel kan du ta reda på vilka personliga egenskaper du kan framhäva mer för att hantera sociala sammanhang bättre eller för att bli t.ex. mer resultatorienterad. Dvs hur du bäst använder din personliga potential utifrån den situation du befinner dig i.

Du kommer att bli bättre rustad för att möta andra där de befinner sig och förstå dem utifrån deras personlighet. Och det samma gäller dig själv: Du kommer att upptäcka dina egna outnyttjade potentialer och bli bättre på att navigera i det liv du drömmer om att leva.

Som Ulrik Wilbek (Danska landslagets handbollstränare) skriver i förordet:
– Läs boken. Det värsta, som kan hända, är att du blir klokare på livet.

KÖP BOKEN HÄR:

Boken är utgiven av FADLs förlag och kan köpas HÄR eller i en dansk bokhandel. För närvarande finns boken endast på danska.

Se Finn Havaleschka berätta om boken här:

GÖR DIN RÖST HÖRD!

Har du frågor eller kommentarer angående boken, vill vi gärna höra ifrån dig. Ring 040-664 58 80 eller skriv till info@garuda.se.