BasProfilen

BasProfilen

Vilket fokus har dina medarbetare?

BasProfilen är en typindikator som visar vilka funktioner och uppgifter den enskilda medarbetaren föredrar samt fokuserar på i sitt dagliga arbete. Använd BasProfilen som utgångspunkt i en positiv och konstruktiv dialog kring motivation, ansvar, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

BasProfilen är ett enkelt verktyg som med fördel kan användas till personlig utveckling och  sammansättning av grupper. Tex kan du  sätta ihop arbetsgrupper av individer med olika fokusområden som kompletterar varandra för att få ett så effektivt team som möjligt.

FOKUSMODELLEN – GER ORGANISATIONEN ETT GEMENSAMT SPRÅK

BasProfilen tar precis som FokusProfilen sin utgångspunkt i FokusModellen som bygger på teorin om att det på varje avdelning eller i varje grupp finns fyra olika arbetsområden som måste täckas för att verksamheten ska fungera optimalt. Som individ kan man ha mer eller mindre fokus på dessa fyra olika områden. Modellen är enkel och lätt att förstå och bidrar därmed till ett gemensamt språk och ökad förståelse mellan individer på alla nivåer i en organisation.

Klicka här för att läsa mer om FokusModellen!

 

 

Kontaktperson


Kontakt Support och säljansvarig Martin Persson

Tel: +46(0)709 57 10 95
Mail: martin@garuda.se