Garuda Online Test System

Garuda Online Test System

Garuda Online Test System: Fyll i profiler via Internet

Har du en roll inom HR och arbetar med rekrytering, personal-, team- eller ledarutveckling? Då har du kanske funderat på att använda personlighetstest och profilverktyg för evaluering, administration och urval av kandidater eller identifiering av medarbetares sol- och skuggsidor eller sammansättning av den bästa möjliga arbetsgruppen.

sidepix 230x230 09Garuda har sen 1980-talet utvecklat ett brett urval av profilverktyg och personlighetstester för just rekrytering, personal- och ledarutveckling samt teamutveckling. Verktyg som idag används för att kvalificera HR-processer flera organisationer i hela Skandinavien.

Se alla Garudas Profilverktyg här

 

Garuda Online Test System.NET (GRION)

Garuda Online Test System gör det möjligt att fylla i samtliga Garudas personprofiler via Internet. Som licenskund hos Garuda får du tillgång till GRION, så att du själv på ett snabbt och smidigt sätt kan administrera dina profiler.

Garuda Online Test System är utvecklat i överensstämmelse med högsta krav på säkerhet och etiska aspekter.

HUR FUNKAR DET?

  • GRION installeras på din dator och du ställer själv ut profiler.
  • Systemet skapar automatiskt ett mail som innehåller all information, inkl inloggningskod, som respondenten behöver för att kunna fylla i en profil.
  • Respondenten får mailet med inloggningsuppgifterna, klickar på en länk i mailet och kan sedan i lugn och ro fylla i profilen på det språk som passar.
  • När frågeformuläret är ifyllt, få du besked via mail eller SMS. Du kan då ladda ner den ifyllda profilen via GRION och sedan arbeta vidare med den i ditt Garudaprogram (t ex KompetensProfilen).

Garuda Web App

Garuda Online Test System finns numera också som en enkel web app – Klicka här för att läsa mer!

VILL DU VETA MER OM GARUDA?

Vill du veta mer om hur du kommer igång med Garudas profilverktyg i din organisation? Ta kontakt, vi är beredda att svara på dina frågor och hjälpa dig komma igång .

Kontaktperson


Kontakt Support och säljansvarig Martin Persson

Tel: +46(0)709 57 10 95
Mail: martin@garuda.se