Ta kontakt och kom igång

Garuda skräddarsyr lösningar baserat på varje kunds enskilda behov, ambition och ekonomiska förutsättningar. Ta kontakt och boka ett förutsättningslöst möte.

Ta kontakt och kom igång

Kom igång med att använda Garudas profilverktyg

Vill du komma igång med att använda Garudas profilverktyg har du många valmöjligheter. Generellt sett kan du välja mellan att bli licenskund eller partner, allt utifrån dina egna konkreta behov. Garuda skräddarsyr lösningar baserat på varje kunds enskilda behov, ambition och ekonomiska förutsättningar.

Ta kontakt – och boka gärna ett förutsättningslöst möte med en av våra konsulter, så hittar vi tillsammans rätt lösning åt dig och din organisation.

Vill du uppleva profilverktygen i praktiken – boka en teamdag!

Ibland är bästa sättet att förstå värdet av ett verktyg genom att själv uppleva det. Genom att låta en av Garudas konsulter hålla i en teamdag för en av era avdelningar eller grupper får du inte bara inblick i hur profilverktygen kan användas och vilket värde de skapar, du får även tips och förslag på upplägg och workshops samt hur du själv kan arbeta vidare med personprofiler och teamprocesser i andra sammanhang.

Kontakta en av våra konsulter så berättar vi gärna mer om hur en teamdag kan gå till och vilket värde det kan skapa för dig och din organisation.

 

 

Kontaktperson


Kontakt Support och säljansvarig Martin Persson

Tel: +46(0)709 57 10 95
Mail: martin@garuda.se