KompetensProfilen

KompetensProfilen

Certifiering i KompetensProfilen

Med en certifiering i KompetensProfilen får du möjlighet att använda både personprofilen KomptensProfilen samt tillhörande KravProfil i olika typer av urvals- och utvecklingsprocesser.

Grunddagar

Under grunddagarna går vi igenom profilverktygets uppbyggnad och teoretiska bakgrund. Du lär dig grunderna för tolkning och återkoppling på profiler och får också öva praktisk på detta. Vi går även igenom hur du själv administrerar profiler och använder de olika hjälpmodulerna i programvaran.

Uppföljning

Inför uppföljningen har du som kursdeltagare, förutom övning i profiltolkning och återkoppling, även gjort en hemuppgift som vi gemensamt går igenom. Vi fördjupar nu kompetensen i profiltolkning och diskuterar bl a kombinationstolkningar samt fördjupande och balanserande drag. Under uppföljningen arbetar vi även med att göra KravProfiler, både med hjälp av Garudas Kompetensmodell och kompetenskortlek och utifrån KravProfils-modulen i programvaran.

Övrigt

Kursen inkluderar kursmaterial, certifiering, frukost, lunch och fika. Utbildningen hålls på vårt kontor i Malmö mellan 9.00 och 16.00. Finns även möjlighet för en företagsintern utbildning för de som vill utbilda mer än 4 personer.

Kommande kursdatum

07/11/2018- 08/11/2018 KompetensProfilen - Grunddagar

04/12/2018 KompetensProfilen - Uppföljning

Svart text = Lediga platser Blå text = Få lediga platser Orange text = Inga lediga platser

Anmälan

 

Kurskalender

Svart text = Lediga platser Blå text = Få lediga platser Orange text = Inga lediga platser

Kontaktperson


Kontakt Utbildningsansvarig och HR-konsult Nicole Videve

Tel: +46(0)707 41 02 55
Mail: nicole@garuda.se