Ett samarbete med oss  kan se ut på olika sätt men vanligtvis väljer man att antingen själv utbilda sig i våra verktyg eller anlitar oss som konsulter. Du kan läsa mer om våra olika konsulttjänster nedan. Vill man ha möjligheten att fritt använda de personprofiler man har behov för tecknar man ett abonnemang och efter en certifieringsutbildning är det bara att köra igång. Önskar man istället anlita våra erfarna konsulter för tex en second opinion eller en teamutveckling går det lika bra och då ansvarar vi för all testning och återkoppling av resultaten.

Det är naturligtvis också möjligt att kombinera de båda alternativen och våra konsulter är alltid redo att hjälpa till oavsett om det gäller teknisk support, rådgivning, profiltolkning eller bara genom att agera bollplank.  Läs mer om våra konsulttjänster nedan och tveka inte över att kontakta oss om ni har frågor.

Second opinion

Med en Second Opinion från Garuda ser vi till att du anställer den bäst lämpade kandidaten både vad gäller tjänstens innehåll och de personliga kompetenserna. En Second Opinion innebär ett extra par ögon från våra erfarna konsulter som med utgångspunkt i tjänstens krav ger rådgivning om de olika kandidaternas styrkor och kompetenser och med det som underlag se till att öka era chanser för en lyckad rekrytering.

Läs mer om vår Second opinion!

 

Säkerhetsprövningssamtal

Ett säkerhetsprövningssamtal syftar till att identifiera individer som kan utgöra en säkerhetsrisk för företag och organisationer med säkerhetskänslig verksamhet. I samarbete med vår samarbetspartner Aren’t Insecure kan Garuda erbjuda säkerhetsprövningssamtal som en komplettering till det sedvanliga rekryteringssamtalet.

Garuda och Aren’t Insecure erbjuder dokumenterade säkerhetsprövningssamtal som bygger på Säkerhetspolisens riktlinjer.

Hämta  infoblad om Säkerhetsprövningssamtal här!

 

Teamutveckling

Arbetar ni löpande med utveckling av medarbetare och grupper för att se till att engagemanget är på topp? Om inte är det kanske dags att se över möjligheterna – och vi hjälper gärna till. Vi har lång erfarenhet av teamutvecklingar och vi anpassar alltid insatsen efter era behov. Ofta är målet att stärka samarbetet och kommunikationen i arbetsgruppen, avdelningen eller i hela verksamheten. Genom att arbeta praktiskt med olika workshops och dialogverktyg får deltagarna ökad insikt om både sina egna och sina kollegors styrkor, drivkrafter och utmaningar.

Läs mer om vår Teamutveckling!