Med en certifiering i KompetensProfilen får du möjlighet att använda både personprofilen KomptensProfilen samt tillhörande KravProfil i olika typer av urvals- och utvecklingsprocesser.

Grunddagar

Under grunddagarna går vi igenom profilverktygets uppbyggnad och teoretiska bakgrund. Du lär dig grunderna för tolkning och återkoppling på profiler och får också öva praktisk på detta. Vi går även igenom hur du själv administrerar profiler och använder de olika hjälpmodulerna i programvaran.

Uppföljning

Inför uppföljningen har du som kursdeltagare, förutom övning i profiltolkning och återkoppling, även gjort en hemuppgift som vi gemensamt går igenom. Vi fördjupar nu kompetensen i profiltolkning och diskuterar bl a kombinationstolkningar samt fördjupande och balanserande drag. Under uppföljningen arbetar vi även med att göra KravProfiler, både med hjälp av Garudas Kompetensmodell och kompetenskortlek och utifrån KravProfils-modulen i programvaran.

Övrigt

Kursen inkluderar kursmaterial, certifiering, frukost, lunch och fika. Utbildningen hålls på vårt kontor i Malmö mellan 9.00 och 16.00. Finns även möjlighet för en företagsintern utbildning för de som vill utbilda mer än 4 personer.

Kommande kursdatum 2024

  • 17-18 september + uppföljning 10 oktober 2024
  • 5-6 november + uppföljning 28 november 2024

Anmälan

Använd gärna formuläret för visat intresse för utbildningen så kontaktar vi dig för mer information om pris och tillgänglighet.