Om du missade vår ERFA-dag den 27 november har du nu möjligheten att få ta del av dagen på nytt. Vi har fått godkänt från alla deltagande parter att få sända inspelningen från dagen igen så att de som tyvärr inte hade möjlighet att vara med förra gången också kan få uppleva dagen fylld med inspiration.

Självklart får även de som var med på självaste dagen anmäla sig igen för en uppfräschning av de klokskaper som Skellefteå, Eskilstuna och Bodil bjöd på.

Erfa-dagen är i vanlig ordning kostnadsfri.

 

NÄR: Onsdagen den 10 februari 2020, klockan 9:30-12:00

VAR: Online
Vi kommer streama inspelningen och skickar ut en länk till streamen ett par dagar innan reprisen.

Dagen streamades från Media Evolution City i Malmö där vi fick stort stöd av vår tekniker Niklas för bästa ljud- och bildupplevelse.

ANMÄLAN: i formuläret nedan senast tisdagen den 9 februari, klockan 16:00.

 

Föreläsningar

Tid för tillit och trygghet

Föreläsare: Bodil Jönsson, professor emerita, www.bodiljonsson.se 

Bodil Jönsson arbetade som fysiker på Lunds Tekniska Högskola i 46 år men själv säger Bodil att hon kanske snarare är humanist. Hur som helst blev det en inspirerande kombination. Publikt är hon mest känd för sina böcker om tid, TV-programmet Fråga Lund och ett antal Sommar- och vinterprogram i P1. Föreläsningen presenterar hon själv så här:

”Den vitt spridda föreställningen om att vi har ”ont om tid” är inget annat än ett hjärnspöke. Det är inte brist på tid utan på tillit och trygghet som skapar vilsenheten, oron och osäkerheten i vår tid. I föreläsningen ger jag min syn på varför det blivit så och vad man kan göra åt det. Föreläsningen vilar på boken ”Tid för tillit och trygghet” som jag skrivit tillsammans med läkaren Åke Åkesson”.

 

Att bygga och arbeta i interna rekryteringsenheter

Föreläsare: Eskilstuna kommuns rekryteringsenhet & Skellefteå kommuns rekryteringscenter

Förbered er på en spännande och lärorik resa då företrädare från Eskilstuna och Skellefteå kommun delar med sig av sina erfarenheter från att ha byggt upp interna rekryteringsenheter. I var sitt inlägg berättar de om sina kompetensbaserade rekryteringsprocesser, hur de organiserat sig, vad de erbjuder för tjänster och på vilket sätt Garudas olika verktyg understödjer processerna.

 

Anmälningsformulär