Exempel på JobSpots-mallar 

När ni tecknat ett avtal för Garudas JobSpots behöver ni bestämma om ni vill ha en BAS- eller PLUS-mall. De två olika mallarna kommer med olika alternativ och täcker olika behov.

Oavsett vilken mall ni väljer, anpassar vi den specifikt för er organisation så den matchar ert grafiska utryck och design. Läs mer om de två alternativen nedanför.

BAS-mall 

Bas-mallen är standardmallen och ingår i alla avtal. Mallen anpassas med er logga, era färger, ert typsnitt och era bilder.
Vi skapar det grafiska uttrycket i mallen utifrån det material ni sänder till oss och därför uppskattas en eventuell designmanual i det material ni skickar över. Vi kommer självklart inte aktivera er mall förrän ni har sett och godkänt resultatet.

Hur ser en BAS-mall ut? Se nedan exempel:

 

 

Bilder och ljud går hand i hand: Ljudspår 

Ljudet som spelas upp i en JobSpots-video kan anpassas och i BAS-mallen har man ett antal ljudspår att välja mellan. Allt från Kassiskt till Rock – lyssna på de olika ljudspåren nedan:

Klassisk
Pop
Rock
Folk

Har ni mer specifika önskemål angående vilken musik ni vill använda, ska ni välja en PLUS-mall. 

PLUS-mall 

Om ni har särskilda önskemål för mallen ska ni välja en PLUS-mall då den innehåller fler möjligheter för att anpassa designen.  

PLUS-mallen gör det möjligt att inkludera animeringar, filmsekvenser, egna ljudfiler eller specialeffekter. Nedan hittar ni två smakprov på JobSpots PLUS-mall. 

PLUS-mallen kostar som utgångspunkt 7000 SEK exkl. moms. Priset kan dock variera något beroende på omfattningen av era önskemål. 

Oavsett om du väljer BAS-mallen eller PLUS-mallen garanteras ni en årlig uppgradering och uppdatering av designen på er JobSpots-mall. Uppdateringen inkluderar byte av logotype samt bilder och typsnitt. 

Employer branding-mall  

Oavsett om ni väljer en BAS- eller PLUS-mall, följer det alltid med en employer branding-mall. Mallen gör att ni snabbt och enkelt kan skapa proffsiga JobSpots där ni t.ex. presenterar nya medarbetare och kollegor eller olika jubileum och priser. 

Hur kommer vi igång? 

När vi tecknat ett avtal angående JobSpots – oavsett om ni beställt en BAS- eller PLUS-mall – behöver vi få in material från er för att kunna skapa er första mall. Följande material och information behöver vi från er

Vi behöver: 

  • Er logotyp 
  • En avslutningsfras som kan upprepas, t.ex. ”Läs mer om Garuda AB” 
  • Minst två högupplösta bilder (över 1200px i bredd och helst över 1000px i höjd) 
  • Namn på det eller de typsnitt ni normalt använder 
  • Det ljudspår ni vill använda er av 
  • En kopia av er designsmanual 

Med hjälp av ovanstående material skapas en röd tråd i er marknadsföring och kommunikation – och dina intressenter möts på så vis av samma visuella uttryck på alla era kanaler. Det säkerställer igenkännlighet för ert varumärke –  även som arbetsgivare.  

Din BAS- eller PLUS-mall aktiveras först efter du har godkänt innehållet. 

Du kan skicka allt material till info@garuda.se eller kontakta oss på 040 664 58 80