Vi har nöjet att bjuda in till en utvecklande seminarieserie under hösten, speciellt utformad för dig som vill fördjupa din kompetens i Garudas olika verktyg. Under fyra tillfällen kommer vi att bjuda på tips, redskap och strategier som kan hjälpa dig att förbättra och effektivisera ditt HR-arbete. Webinaren är 30 minuter långa, helt kostnadsfria och genomförs via Teams.

Vi håller även webinar om den nya AI modulen i JobSpot löpande. För att få tillgång till den nya AI- modulen krävs att du deltar på webinaret så anmäl dig redan idag!

JobSpot och ny AI modul

Tisdag 27 augusti, kl.14.30-15.00

Anmäl dig här

Webinar: Nu har vi lanserat Garuda AI för JobSpots samt en ny flexiblare mall.

På detta webinar går vi igenom hur du kan nytta kraften av AI för att ännu snabbare göra dina platsannonser rörliga med en minimal insats. Vi kikar även på den nya mallen Standardmall 2024 med fler flexibla möjligheter.

Du som befintlig kund kommer efter detta webinarium få tillgång både till Garuda AI samt den nya mallen.

Effektiv Onboarding

Torsdag 5 september, kl. 10.00-10.30 

Anmäl dig här

Webinar: Lär dig hur du kan skapa en smidig och effektiv onboarding-process som välkomnar nya medarbetare och hjälper dem att snabbt komma in i sina nya roller. Vi visar dig hur den nya onboarding-modulen till KompetensProfilen kan stödja detta arbete 

Engagerande individ– och teamprocesser

Torsdag 26 september, kl. 10.00-10-30 

Anmäl dig här

Webinar: Upptäck hur du kan göra dina individ– och teamprocesser roligare och mer engagerande med olika pedagogiska grepp och verktyg. Vi presenterar nytt handledarmaterial för FokusModellen och ger tips och inspiration till workshops, övningar och upplägg för hur du kan stödja dina medarbetares utveckling.

Givande rekryteringsintervjuer

Torsdag 17 oktober, kl. 10.00-10.30

Anmäl dig här

Webinar:Förbättra dina rekryteringsintervjuer och gör dem mer effektiva och givande för både dig och kandidaterna. Vi ger dig tips och strategier för hur du kan ställa frågor och öka värdet av dina återkopplingar med KompetensProfilen.

Guidning i Garuda Universe

Tisdag 26 november, kl.10.00-10.30

Anmäl dig här

Webinar: Utforska hur olika funktioner i Garuda Universe kan hjälpa dig att både effektivisera HR-arbetet och fördjupa din förståelse för profilerna. Vi guidar dig genom systemet, visar nyheter och påminner om olika smarta funktioner som kan underlätta ditt arbete.